Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatska spremna dočekuje jesen
Povratak na članak

U skladištima civilne zaštite 1150 tona zaštitne opreme za sprečavanje širenja korone

Trima brodovima iz Šangaja do riječke luke od 19. lipnja do 5. kolovoza dostavljeno je 547 tona zaštitne opreme. Prije toga dostava se odvijala zrakoplovima, kojima je dostavljeno 486 tona opreme

Komentari 4

NO
NoviCovjek
16:05 10.08.2020.

Blago nama. Pa nama korona ništa više ne može!

VL
Avatar StevoHorvat
StevoHorvat
15:31 10.08.2020.

Podrška državotvorcima na prosljeđivanju državnog novca Kinezima kako bi kupili opremu koja štiti od kineskog virusa.

VL
ED
edgar2
16:10 10.08.2020.

Cjepivo možda neće biti onakvo kao što smo očekivali, a trebalo bi se pojaviti krajem ove ili početkom iduće godine. Dr. Fauci, vodeći američki stručnjak za infektivne bolesti rekao je da bi prvo cjepivo protiv coronavirusa moglo biti učinkovito 60% ili manje??? iako će i cjepiva koja budu imala djelotvornost iznad 50% vjerojatno dobiti zeleno svjetlo...

VL
Avatar Bernasconi
Bernasconi
15:42 10.08.2020.

Žalosno da se troši toliki novac a nitko se ne pridržava osnovnih pravila zaštite od korone. Sinoć sam se prošetala mojim gradom, na nadomak Zagreba, nitko nije nosio masku. Konobari neki da neki ne. Zbog vrućine grad je bio pun šetača. U dućane ulaze bez maske. Ispričavam se pojedincima ali ovo zaista izgleda divlji zapad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.