Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA Majka troje djece počinila samoubojstvo kod Rafinerije

U Sisku pronašli majku troje djece obješenu o drvo

29.01.2009.
u 13:55

SISAK – U srijedu rano ujutro radnici sisačke Rafinerije dolazeći na posao zamijetili su nedaleko od parkirališta tijelo ženske osobe kako visi s drveta s konopcem oko vrata. Pozvali su policiju koja je obavila očevid, utvrdila da je riječ o samoubojstvu, i u skladu s praksom o slučaju nije obavijestila u svojim redovitim izvješćima.

Žena koja je počinila suicid je 33-godišnja S. Š. koja je nevjenčano živjela s K. F. u unajmljenom stanu u Ulici Tina Ujevića u sisačkom naselju Brzaj. Prema informacijama dobivenim od jedne stanarke u zgradi koja je površno poznavala S. Š., ona je radila u trgovačkoj tvrtki iz Siska u prodavaonici mješovite robe. Stanari nisu poznavali par. Čak ni najbliža susjeda nikad ih nije vidjela, samo je znala da tu stanuju.

Od vlasnika stana Miloša Crnkovića, koji živi u Petrinji, doznali smo da su mu oboje došli koncem svibnja prošle godine radi unajmljivanja stana i tom prigodom rekli da će ih biti petero, jer S. Š. ima troje djece s bivšim mužem koji živi na području Novske. Djeca su u dobi od 15, 9 i 6 godina. O ženi nije puno znao, činilo mu se da je došla iz BiH i da radi u trgovini. O podstanarima govori sve najbolje, redovito su plaćali i nije bilo nikakvih problema.

– Kasnije sam pitao gdje su im djeca, a odgovor je bio da su s ocem – kazao nam je Crnković. Od njega smo doznali da će pokop nesretne Svjetlane biti danas u Bročicama kod Novske.

Kako doznajemo, sud koji je vodio brakorazvodnu parnicu djecu je dodijelio ocu. Koji su razlozi naveli Centar za socijalnu skrb a kasnije i sud da sve troje djece dodijeli na skrb ocu, zasad su nepoznati. Je li prevagnulo materijalno stanje ili nešto drugo, nepoznato je kao što je nepoznato je li S. Š. počinila samoubojstvo zbog oduzimanja djece ili nečeg drugog.


Više o temi

S. Š. objesila se rano ujutro i samo je nekolicina očevidaca i policija vidjela što se dogodilo, a tek danas poslijepodne počela se širiti priča o samoubojstvu. Međutim, nitko nije poznavao supruge i ne može objasniti zašto je S. Š. odlučila skončati život na tridesetak metara od parkirališta Rafinerije i stotinjak metara od ulaza u Rafineriju. Ispod drveta na kojem je skončala gore dva lampiona. Vjerojatno ih je postavio njezin partner ili njezine kolegice. Nije poznato ima li roditelje, braću, sestre i drugu rodbinu osim troje djece, bivšeg muža i nevjenčanog supruga s kojim je živjela posljednjih osam mjeseci u stanu na Brzaju, 150 metara od mjesta gdje se u srijedu rano ujutro ubila.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije