Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi put sve u redu

U Sisku i okolici referendum prošao bez nepravilnosti

Sisčani na referendumu (1)
Foto: Nikola Ćutuk/PIXSELL
1/6
22.01.2012.
u 19:53

U jutarnjim je satima odaziv glasača bio manji nego na proteklim parlamentarnim izborima, ali je tijekom poslijepodnevnih i večernjih sati njihov broj bio osjetno veći

U Sisačko-moslavačkoj županiji građani su pristupili referendumu na 340 biračkih mjesta. U jutarnjim je satima odaziv glasača bio manji nego na proteklim parlamentarnim izborima, ali je tijekom poslijepodnevnih i večernjih sati njihov broj bio osjetno veći.

Kako je priopćio predsjednik Županijskog izbornog povjerenstva Ivan Veršić, do zatvaranja biračkih mjesta Povjerenstvo nije primilo baš niti jednu prijavu o nepravilnostima, što je u ovoj županiji prvi put zabilježeno.

I ove je godine nastavljena praksa da se u mjestima bez društvenih domova i drugih javnih prostora, izbori održavaju u kontejnerima, što se dogodilo u Klobučaku. Na jednom biračkom mjestu nije omogućeno glasovanje skupini glasača, koja je ujutro odlazila na posao, prije otvaranja biračkog mjesta. Nije poznato da li su naknadno pristupili referendumu.

Ključne riječi

Komentara 2

VE
velikazmija
20:40 22.01.2012.

mene zanima dali su i ovaj put srbe i srbije dovozili autobusi i na ovaj referendum --ili oni samo imaju pravo za lokalne --liste i naravno na sabor i vladu --hvala --

KL
klokan13
21:43 22.01.2012.

Strigo, zar nisi imao nikog drugog uslikati do Miće Stojanovića ? - Reprezentant Siska ?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije