Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatra

U Šibensko-kninskoj županiji buknula dva požara

pozar
DragutinŠantoši - Večernji list
17.03.2012.
u 15:50

Gori na području Međara i kod Očestova. Osim vatrogasaca, vatru gasi i jedan kanader

Na području Međara u Šibensko-kninskoj županiji gori borova šuma, javili su iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje (DZUS). Pri gašenju požara, osim vatrogasnih ekipa, angažiran je i kanader. Također, u tijeku je i gašenje požara kod Očestova, gdje gori trava i nisko rasklinje.

Ujedno, požar otvorenog prostora na području Bribir-Gračac, za kojeg je Vatrogasno operativno središte DUZS-a zaprimilo dojavu u 15 sati, lokaliziran je u 18.05 sati. Opožareno je 5 ha borove šume i maslina. U gašenju požara sudjelovalo je 20 vatrogasaca i 9 vozila. Požar su iz zraka gasili kanader i Air Tractor. U tijeku je sanacija požarišta.

Također, Požar otvorenog prostora na području Gračac-Deringaj lokaliziran je u 17.30 sati. Opožarena je borova šuma i makija. U gašenju je sudjelovalo 20 vatrogasaca i 7 vozila. Požar je iz zraka gasio kanader.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije