Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ BIJEGA

U šetnji uhvatili supruga koji je nestao poslije ubojstva žene

peruanska ulica,gajnice,policija (1)
Goran Stanzl/PIXSELL
09.03.2012.
u 17:59

Portir u Vodoopskrbi i odvodnji pobjegao je nakon ubojstva supruge prije desetak dana i otad mu se izgubio svaki trag

Zdravko B. (42), suprug nedavno ubijene Danijele B. (44) u zagrebačkim Gajnicama uhićen je u petak u mjestu Jezero Klanječko kod Velikog Trgovišća, potvrdila je tamošnja policija. Policajci su ga opazili kad je šetao cestom. Nije se opirao uhićenju, a potom je otpraćen u Zagreb kako bi istražitelji s njim obavili obavijesni razgovor.

Podsjetimo, tijelo nesretne Danijele B. na kojem su bili tragovi davljenja, ali i vidne ozljede glave, nađeno je u podstanarskom stanu u Peruanskoj ulici prije desetak dana. U tom je stanu Danijela godinama živjela sa Zdravkom i njihovim maloljetnim sinom, ali otprilike mjesec dana prije smrti ostavila je supruga.

Ona i dječak preselili su se u drugi stan, ali kvart nisu promijenili. Od kada su je roditelji pronašli mrtvu, od njezinog supruga nije bilo ni traga ni glasa. Inače, on je zaposlen kao portir u zagrebačkoj Vodoopskrbi i odvodnji. Na glasu je kao iznimno pristojan, uglađeni i fin djelatnik. Susjedi ga pak opisuju kao neobično povučenu osobu. Tvrde da se tijekom njihova zajedničkog života iz stana u Gajnicama nisu čule svađe.

Komentara 13

PE
petrinjac
19:15 09.03.2012.

kao prvo,od svih novina i portala ipak su najbolji i najbrži oni iz 24 sata,iako ih nečitam baš ipak tek sad vidim da su najbrži,čudim se da su večernji i jutarnji kao vodeći ali i najsporiji,i dalje vode novinari 24sata,ovoga majmuna znam a nažalost i pokojnu i roditelje i njihovog maloga sina ali sam razočaran što su ga pronašli živoga jer to je opet udarac za njene roditelje i dijete jer budu se suočili sa ubojicom njihove kćeri,sad se vidi da je prava kukavica i bez 40 godina robije sve mu je dobitak

KR
kreont
21:17 09.03.2012.

Ne piše u bibliji bez veze \"obaveza\" jednog braka, koliko ih po crkvenoj ženidbi i možemo imati, sve ostalo se kasnije pokaže PROBLEM. U svakom slučaju svi učesnici brakorazvoda su \"utopljene\" duše. Starijima više nema pomoći, tek pokoji uz super karmu doživi prosvijetljenje i pronalazak boljeg partnera/partnerice. Možda je čudno ali vjerujem da on to nije BEZ RAZLOGA napravio. Mora da mu je bilo vrlo vrlo teško. Volio je dijete a ženu je ne volio.

PE
petrinjac
15:51 10.03.2012.

-2 10.03.2012. u 12:39h bamby je napisao/la: ...ne treba čovjeka unaprjed osuđivati a što mu onda treba oprostiti ovaj zločin?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije