Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bedekovčina
Povratak na članak

U šetnji sa psom uz Bajere pronašla pretučenu kujicu bačenu u jamu

Na glavi ima rane, noge su joj bile zavezane špagom, a bačena je u vreći za smeće. Prema broju čipa pronađena je vlasnica, a policija istražuje sumnju u kazneno djelo

Komentari 12

CA
cacko
16:02 30.12.2019.

Gosp. MIrt Ovo sto ste ucinili divna ste osoba .Zelim vam svs sve najljepse i najsretnije dane u vasem zivotu. Nadam se da ste toj jadnoj kujici spasili zivot . Toj neljudskoj osobi tom Monstrumu zelim da se to ia se to i njoj dogodi. To joj zelim u novoj GOD.

VL
EL
eleonora
17:02 30.12.2019.

za sličan slučaj još prije nekoliko godina je osuđen vlasnik (ai veterinar, što ovdje nije slučaj) i za smrt štenaca i za smrt kujice. novčanom kaznom. I zatvorskom vlasnik

VL
NA
natrag
15:39 07.01.2020.

Hoćemo ime vlasnice.

VL
BE
Bela
15:40 03.01.2020.

Niwrad - sram te bilo! Pa zar je manjak kapaciteta opravdanje za nekažnjavanje? Ovakav kretenski argument još nisam čula do sada!

VL
Avatar niwrad
niwrad
17:24 30.12.2019.

Kazneno djelo? A kad će kazneno djelo biti ubijanje komaraca ili muha ili štakora? Ja mislio da moralna i zakonska pravila važe za našu vrstu ljude - koji možemo konceptualizirati i provesti ta pravila. Ako ih proširimo na životinje, gdje je kraj? Danas su to psi, sutra mačke, preksutra miševi, pa pčele....Animofili imaju bezgranične zahtjeve. Ionako nemamo dovoljno represivnih kapaciteta da procesuiramo zločine prema ljudima, a mi bi ih trebali rasipati na životinje. U Međimurju se događaju masovne provale i razbojstva od strane jedne nacionalne manjine prema domicilnom stanovništvu, pogotovo starijem. Gotovo ništa se ne procesuira zbog podkapacitiranosti i manjka resursa. I mi bi sad te resurse trebali trošiti zato jer je netko napao psa. Ludilo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.