Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri maloljetnice

U sedam dana nestale četiri osobe: Jeste li ih vidjeli?

nestale osobe (1)
Foto: nestali.hr
1/4
11.10.2013.
u 09:13

Ukoliko ste vidjeli neku od ovih osoba posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

U proteklom tjednu nestale su četiri osobe, od kojih su tri maloljetnice, izvijestila je Nacionalna evidencija nestalih osoba - NENO.

Prošlog petka se s adrese u Klisu udaljila i otišla u nepoznato 15-godišnja Noris Novaković. U trenutku nestanka na sebi je imala plavu vestu i hlače. Noris Novaković je visoka 175 centimetara, ima kestenjastu kosu i srednje je tjelesne građe.

Istoga dana je u Kaštel Štafiliću nestao i 45-godišnji Davor Josipović. U trenutku nestanka na sebi je imao plave hlače, plavu majicu i sive tenisice. Josipović je visok 185-190 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe.

U ponedjeljak se s adrese u Karlovcu udaljila 15-godišnja Ana Cindrić. U trenutku nestanka bila je odjevena u crne tajice, šarenu tuniku, ružičastu majicu i bijele tenisice. Cindrić je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe.

Istoga dana s adrese u Zagrebu je nestala 16-godišnja Anamaria Ćosić. U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice, majicu i tenisice. Ćosić je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu i crne oči. Ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Ukoliko ste vidjeli neku od ovih osoba posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

>>U tjedan dana nestalo osam osoba, jeste li ih vidjeli?

>>Elvisovo tijelo nađeno u šumi kraj Jastrebarskog

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije