Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U BIH

U Sarajevu ubijen 19-godišnjak: Pucali iz automobila, pogođen i vozač

U pucnjavi u Sarajevu likvidiran Šveđanin povezan s trgovinom drogom
Armin Durgut/PIXSELL
29.01.2024.
u 08:45

"Sinoć oko 23:35 došlo je do upotrebe vatrenog oružja, pri čemu je uslijed zadobivenih povreda smrtno stradao muškarac, 2005. godište", priopćeno je iz policije.

Sinoć se u sarajevskom naselju Otoka, malo prije ponoći, dogodila pucnjava u kojoj je smrtno stradao 19-godišnjakKlix.ba piše da se pucnjava dogodila na raskrižju Bulevara Meše Selimovića s Prijedorskom i Ulicom Alije Kučukalića.

Pojavio se i videozapis koji prikazuje velik broj pripadnika policije na mjestu događa i djelatnike hitne pomoći kako pomažu osobi koja leži na cesti. Klix.ba navodi kako su dobili više dojava čitatelja o pucnjavi i da se u vozilu nalazilo više osoba, od kojih je jedna smrtno stradala.

Ubrzo je stiglo priopćenje iz MUP-a Kantona Sarajevo. "Sinoć oko 23:35 došlo je do upotrebe vatrenog oružja, pri čemu je uslijed zadobivenih povreda smrtno stradao muškarac, 2005. godište", priopćeno je iz policije. 

Portal Crna kronika piše da je na automobil Citroen C3 pucano iz vozila u pokretu te da je ranjen i vozač automobila. Navodno je, pišu dalje, došlo do razmjene vatre, a 19-godišnjaka iz Citroena, koji je smrtno stradao, pokušavalo se spasiti 30 minuta, no, nažalost, bezuspješno. 

VEZANI ČLANCI:

Odmah nakon saznanja da je mladić podlegao ozljedama blokirano je cijelo naselje i pripadnici MUP-a KS dali su se u lov za ubojicom. Još uvijek nije poznato je li netko lišen slobode.

VIDEO U stanu u Zagrebu izbio veliki požar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije