Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon zatišja

U Sarajevu se opet prosvjeduje, došao i Rade Šerbedžija

Rade Šerbedžija na prosvjedima u Sarajevu
Foto: Twitter
22.02.2014.
u 13:56

Rade Šerbedžija rekao je novinarima kako sutra putuje u Zenicu gdje treba primiti nagradu, ali da je došao dan ranije kako bi se pridružio prosvjednicima.

Nakon nekoliko dana zatišja u Sarajevu su se nastavili prosvjedi, a demonstrantima se danas pridružio i Rade Šerbedžija. Točno u podne ispred zgrade Predsjedništva BiH okupilo se više od 100 građana s transparentima "Uhapsite lešinare Hidrogradnje" i "Vlada sudstvo tužilaštvo = mafija".

Broj prosvjednika povećavao se iz minute u minutu zbog čega je u nekim trenucima bio blokiran promet, a prisutan je i velik broj policajaca, piše Dnevni Avaz. Prosvjed protječe mirno.

Rade Šerbedžija rekao je novinarima kako sutra putuje u Zenicu gdje treba primiti nagradu, ali da je došao dan ranije kako bi se pridružio prosvjednicima. "Ponukan time što su u pitanju obespravljeni ljudi koji nemaju osnovne uvjete za život, došao sam ovdje da im pružim podršku", rekao je Šerbedžija kojeg su prosvjednici dočekali skandiranjem njegova imena uz povike "Na muci se poznaju junaci".

>> 'Milanović nije prepoznao najvažniji socijaldemokratski pokret u regiji'

Komentara 54

DU
Deleted user
14:13 22.02.2014.

ovo je smjeešnoooo....najveći parazit se odlučio poistovjetiti sa prosvjednicima.......kaj ih sve ne pozove na brijune....:))))

ĆA
ćaćaća
13:58 22.02.2014.

i rade j protiv hrvatskog entiteta..ali ne ide podržati srbe da prosvjeduju u rs ..i rade je u službi političkih moćnika..

Avatar TvojUjko
TvojUjko
14:33 22.02.2014.

Rade izgubljen si u svome Jugoslovenstvu....neznaš gdje pripadaš, kome da se okreneš....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije