Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samobor

Na glavnom gradskom trgu opljačkana poslovnica Splitske banke

pljačka samobor
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
14.01.2016.
u 21:40

Razbojnici su pljačku "odradili" petnaestak minuta prije zatvaranja poslovnice

Nepoznati razbojnici opljačkali su poslovnicu Splitske banke na Trgu kralja Tomislava u Samoboru u četvrtak oko 18.10 sati. Razbojnici su pljačku "odradili" petnaestak minuta prije zatvaranja poslovnice, nakon čega su sa za sada nepoznatom količinom novaca pobjegli u nepoznato.

Za vrijeme pljačke nitko nije ozlijeđen, izvijestila je policija. Kako uokolo postoji više nadzornih kamera, sigurno je da će one policiji pomoći barem da utvrde smjer u kojemu su pljačkaš pobjegli nakon razbojstva.

>>Dvojica opljačkala automat klub

>>Razbojnici uperili pištolje u radnike automat-kluba i odnijeli tridesetak tisuća kn

Komentara 3

RT
ribaric.tomislav
23:16 14.01.2016.

Sve dogovorenoooooooo

IB
ivan.biljan68
18:03 15.01.2016.

Opet djeluju Braća Ključarić---Cresani. Pa dokle će te banke pogodovati tim amaterčinama...a kad ih ulove,onda su uvijek bez para.

DU
Deleted user
21:25 16.01.2016.

čiji specijalci ovaj put?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije