Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladići divljaju

U samo tri godine počinili čak 300 prekršaja u prometu

vozaci
19.04.2010.
u 22:35

Neslavni rekorder je 21-godišnjak, koji je počinio čak 91 prometni prekršaj, a gotovo polovicu prije položenog vozačkog!

Petorica zadarskih mladića u dobi od 19 do 22 godine rekorderi su u kršenju prometnih propisa na zadarskim prometnicama, a zajedno su u samo dvije-tri godine počinili nevjerojatnih 300 prometnih prekršaja!? Podatke o njihovim prekršajima navela je PU zadarska.

Rekorder je 21-godišnjak, koji je počinio 91 prometni prekršaj, a čak 38 prekršaja počinio prije stjecanja prava na upravljanje, 24 kazne odnose se na upravljanje neregistriranim vozilom, a 29 kazni dobio je zato što nije imao zaštitnu kacigu.

Slijedi ga 20-godišnjak, koji je počinio 60 prometnih prekršaja – tri prekršaja odnose se na upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, 22 na upravljanje vozilom prije položenog vozačkog ispita, 17 na odbijanje utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu, osam kazni dobio je zbog upravljanja neregistriranim vozilom i deset zbog nekorištenja zaštitne kacige.

Samo sedam prekršaja manje, odnosno 53 prekršaja, počinio je 19-godišnjak, koji je sedam prekršaja počinio zato što je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola, 20 zbog upravljanja vozilom prije stjecanja prava, 11 zbog upravljanja neregistriranim vozilom, a 15 kazni dobio je zbog nekorištenja zaštitne kacige.

Na četvrtome mjestu je 22-godišnjak, koji je počinio 48 prometnih prekršaja. Tri prekršaja odnose se na upravljanje pod utjecajem alkohola, tri na upravljanje autom prije stjecanja prava na upravljanje, 17 na upravljanje neregistriranim vozilom, 13 kazni dobio je zbog nekorištenja zaštitne kacige, a 12 zbog upravljanja vozilom tijekom zabrane.

Zadranin, 22-godišnjak, počinio je pak 43 prometna prekršaja. Deset kazni dobio je zbog upravljanja automobilom pod utjecajem alkohola, 16 zbog upravljanja prije stjecanja prava i 17 zato što nije imao zaštitnu kacigu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije