Naslovnica Vijesti Crna kronika

U samo tjedan dana u Hrvatskoj nestalo šestero mladih

Ivan Cvek (23), Mia Dragojević (16), Daniela Nikolić (15), Branimir Fritz (32), Emina Mehmeti (25) i Antonio Matoušek (18) nestali su u zadnjih tjedan dna
03. ožujka 2012. u 10:59 56 komentara 68 prikaza
nestali
Foto: MUP (nestali.hr)

Šest mladih osoba, Ivan Cvek (23), Mia Dragojević (16), Daniela Nikolić (15), Branimir Fritz (32), Emina Mehmeti (25) i Antonio Matoušek (18), nestalo je u zadnjih tjedan dana, objavila je policija na internetskoj stranici Nestali.hr.

Ivan Cvek nestao je iz svog doma u Bolničkoj ulici 32 u zagrebu, a zadnji put je viđen 24. 02. Cvek je jače tjelesne građe, ima smeđe oči i smeđu kosu te manji ožiljak ispod lijevog oka. Istog dana na putu prema školi nestala je Mia Dragojević koja je oko 7 sati ujutro otišla u školu iz svog doma u Krapinskoj ulici 7 u koji se 16-godišnjakinja crne velovite kose i kestenjastih očiju više nije vratila.

Tri dana kasnije u rijeci je pod nepoznatim okolnostima nestala Daniela Nikolić, inače talijanska državljanka s prebivalištem u Padovi. Dan nakon nje u Rovinju je nestao Branimir Fritz. Prema objavljenim podatcima Fritz se udaljio s adrese boravišta u Rovinju i od tada mu se izgubio svaki trag.

Oko 10.30 sati Emina Mehmeti nestala je iz svoga doma u Ulici Ivana Keleka u Sesvetama. Djevojka slabije tjelesne građe, crna ravne kose i kestenjastih očiju sa sobom je ponijela i ruksak tamno plave boje s natpisom "Champion". Dan kasnije Antonio Matoušek iz Zaprešića nestao je tijekom izleta u Delnice. Smeđokosi mladić se tijekom izleta odvojio od grupe i nije se pojavio prilikom kretanja autobusa.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas

  • list68:

    Bitno je da policija, i ostali \"organi\", moraju biti podobni, a o sposobnosti, nema ni govora.

  • Toni50:

    Uh Paravinja če gadno nastradati ; jedino što mogu reči dobro da je i slika Radmanović Milice objavljena tako da je jako lako ako je se sretne na ulici da se pronađe ....

  • -obrisani-:

    Može li netko od novinara VL pitati sestru nestale Antonije Bilić za komentar? Volio bih čuti ga..