Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucnjava

U Samačkom domu u Labinu iz pištolja ubijena 23-godišnjakinja

\'crna....zagreb....20.04.2007 prisavlje ... restoran madera ... pucnjava snimio:Dalibor Urukalovic\'
Arhiva VL
23.12.2010.
u 20:16

Čovjek koji je pucao u 23-godišnjakinju također živi u Samačkom domu. Neslužbeno doznajemo da je prostrijeljena žena već prijavljivala prijetnje policiji

Danas oko 16.40 sati u Samačkom domu u Labinu u predjelu Katunar ubijena je 23-godišnja Fatima Sadić. U nju je pucao 53-godišnji Ismet Rugovac. Ubio ju je u vrijeme kada se djevojka spremala na predblagdansko druženje radnika svoje tvrtke.

Ona je, naime, radila u pogonu Benettona u poduzetničkoj zoni Vinež. Rugovac ju je ubio u trenutku kada je žena kretala prema svom vozilu, a nakon toga pištoljem je pokušao presuditi i sebi. Živio je u Samačkom hotelu koji je nekada bio izgrađen za potrebe rudara, a sada Grad Labin u njemu pruža smještaj za socijalno ugrožene građane.

Ubojica je, navodno, pucao u Fatimu zbog neuzvraćenih osjećaja, uznemiravao ju je i bio njome opsjednut. Labinjani pričaju da je ubojica i inače bio osoba sa problemima u komunikaciji. Nije bio zaposlen a primao je socijalnu pomoć.

Komentara 15

MM
Mladen Miletić
21:16 23.12.2010.

5533 reba nešto mjenjati, pod hitno. Da samo šta ? Ja znam ubojice - da nebudu ubojice.

DU
Deleted user
21:09 23.12.2010.

\"Istraživanja Autonomne ženske kuće Zagreb otkrivaju da je svaka treća žena u Hrvatskoj bila izložena nekom obliku nasilja u obitelji te da je svaka druga doživjela neku vrstu seksualnog zlostavljanja. Najmanje 21 žena u Hrvatskoj izgubila je život 2010. zbogog obiteljskog nasilja \" Treba nešto mjenjati, pod hitno..

Avatar commentator
commentator
01:10 24.12.2010.

Text na kraju kaže da je tip \"bio\" nezaposlen, takva i takva osoba, itd... Ako je \"bio\" šta je sada? Mrtav, ili se - promjenio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije