Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U SAD-u najmanje 17 mrtvih u snježnim olujama

snijeg
AFP
VL
Autor
Hrvoje Dečak
10.12.2009.
u 13:23

U područjima oko rijeka Mississippi i Tenesee pada obilna kiša pa je proglašena uzbuna zbog poplava. Vlasti su savjetovale građanima da ostanu kod kuće i pripreme pokrivače, hranu i vodu zbog moguće evakuacije.

U snježnim olujama u SAD-u najmanje je 17 ljudi izgubilo život, veliki je broj vozila ostao zameten na cestama, a otkazane su stotine letova. Snježni zapusi dosežu gotovo pet metara visine, a najteže je u Utahu, Nevadi, Koloradu i Arizoni.

U područjima oko rijeka Mississippi i Tenesee pada, međutim, obilna kiša pa je proglašena uzbuna zbog poplava.

Vlasti su savjetovale građanima da ostanu kod kuće i pripreme pokrivače, hranu i vodu zbog moguće evakuacije.    

Ključne riječi

Komentara 4

UK
Ugo Kajvez
13:53 10.12.2009.

To sve ide pod \"napad kineza na amerikance\" preko promjene klime ..... bi se moglo reč!

GL
Glista
20:56 10.12.2009.

Neobicna ta Amerika. Ja sam uvijek mislio da je u Nevadi (Death Valley pustinja, najvise zabiljezene temperature) i Arizoni (Phoenix, najsuncaniji grad u Americi), pustinja i da su jedni od najtoplijih dijelova USA...

JJ
jjonja
17:31 11.12.2009.

Onda jel globalno zagrijavanje il nije? Ili je globalna prevara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije