Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspodjela bogatstva
Povratak na članak

U Rusiji je 2018. broj milijardera sa 69 porastao na 74

U godišnjem izvješću banke Credit Suisse objavljenom u četvrtak naglašena je neujednačenost raspodjele bogatstva u zemlji

Komentari 5

MP
miroslav.petkovic.7564
07:46 19.10.2018.

Tu sam u Moskvi pa znam vrlo dobro. Rusoija je u zadnji petnest god napredovala galaksijama!. Ovdje ko zna nesto radit i hoce moze ljepo ziviti.Iako je pod sankcijama ekonomija napreduje preko 2% .Tu se u Moskvi napravi za jednu god sto u nas nece decenijama.. Milioni strani turista vidili su Rus i njihove ocaravajuce gradove.Zaprepasteni ocarani sa Rusijom. Jeste da se ima puno tog jos raditi.

VL
Avatar intimus500
intimus500
06:03 19.10.2018.

Ma to nije istina ... ovaj zapad siri svoju propagandu .... hehehehe

VL
AU
aunick
10:59 19.10.2018.

toni70; Prica je bila o Rusiji i 74 ruska milijardera.

VL
TO
Toni70
23:18 18.10.2018.

Stanje je osobito kritično u provinciji, gdje su daleko od sjaja metropole, plaće i mirovine jedva dovoljne za preživljavanje. Dobro je da živimo na Balkanu= Hrvatskoj gdje nije Rusija ( Rusija računa na ugrožnost od NATO I EU od atamoskogkog neprijatelja . Rusija stalno silnu snagu ulaže u naoružanje tehnikui tehnologiju satelite i modernije naoružanje ) Mi imamo Jadran i super primanja svi problema nema i imamo i svoju državu sva lova je naša kad naši seljaci i umirovljenici iz Slavonije krenu svojim Mercedesima i BMW put Jadrana do Hotela oko Dubrovnika i u Dubrovnik na ljetovanja milina ih je gledati . Kad dodjete u hotele 4 i 5 zvjezdica vidite naša raja -građani sa sela je tu stalno jer mi imo super u odnosu na bijedne Ruse koji imaju bijedu i nepravdu u toj državi !! Jer je neporavedna raspodijela bogatstva u državi . Dok kod nas Slavonija i jadaran sve isto bogato i pre bogato !!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.