Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA AKCIJA

U Rusiji buldožerom uništili tri mađarske guske

buldožer
Foto: Screenshot Youtube
1/2
17.08.2015.
u 12:06

Rusi su neobičnu akciju ismijali na internetu

Rusija, čini se, jako ozbiljno doživljava svoje sankcije na hranu iz zapadnih zemalja. Kako prenosi Times, u Apastovu su buldožerom pregazili tri zamrznute guske iz Mađarske koje su nekako stigle do trgovine u tom selu u Tatarstanu.

Bizarnom događaju nazočilo je desetero dužnosnika, uključujući policiju, poljoprivredne inspektore i službene svjedoke koji su pred kamerom morali izgovoriti svoja imena i adrese. Zakonom je, naime, naređeno snimanje uništavanja kako dužnosnici zaplijenjenu robu ne bi sami konzumirali.

Rusi su neobičnu akciju ismijali na internetu.

- Što će ljudi koji će ovo gledati za nekoliko godina misliti o Rusiji? Mislit će da smo bili totalno ludi - komentirala je odvjetnica Tatjana Nevinskaja.

Nalog predsjednika Vladimira Putina o uništenju hrane stupio je na snagu 6. kolovoza, a vrijedit će do 5. kolovoza 2016.

 

>> Gnjevni Rus zbog američkih sankcija uništio iPhone i iPad

Komentara 8

BC
bura.curba
13:45 17.08.2015.

rusi su ljuti na guske

DU
Deleted user
14:34 17.08.2015.

I što sada? Pa ostatak Svijeta zajedno sa Hrvatskom uništava goleme količine hrane. Jedino je Francuska prije par mjeseci donijela zakon da se hrana kojoj istječe rok donira u javne kuhinje.

XP
Xplorer
10:42 18.08.2015.

Žilave su te mađarske guske :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije