Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pukla cijev za dovod
Povratak na članak

U Rusiji 9 mrtvih na odjelu Covida zbog kvara na cijevi za kisik

Od početka pandemije nekoliko izgreda u bolnicama za covid dovelo je do smrti pacijenata

Komentari 4

Avatar dobry
dobry
23:10 09.08.2021.

Uh, da naša legenda miroslav petković nije skviknuo!? Rusku "medicinu" u zvijezde kuje...a i sputnjikV je već 5 puta primio. Od Putina 2x osobno...

VL
PR
pravednik2
23:18 09.08.2021.

Petković na godišnjem?

VL
Avatar Croatino
Croatino
14:14 10.08.2021.

Ruski budget se puni sa oko 60% izvozom plina i nafte. Sve drugo je katastrofa, da nema plina ni nafte bili bi poput africke drzave, gladni i zedni. A to sto zarade trpaju u vojsku, to im je politika. Imajuu Putina, desetak milijardera i gladnu drzavu, al rusi znaju trpiti pa je sve ok. Vjerojatno plin bio jeftini od kisika pa probali hoce moci i tako.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
02:32 10.08.2021.

To je republiks Osetija, Ali ne nitno Dobru, mozda ti Tata skiknujja od svinetine za vas je to meso zabranjeno..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.