Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

U roku od tri dana odluka o stečaju Grijanja

radijator
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
30.01.2013.
u 16:23

Tvrtku je prije tri godine osnovao Termoplin. Otada se nagomilalo čak 8, 8 milijuna kuna dugovanja, zbog čega su zatražili pokretanje stečaja

U roku od tri dana bit će donesena odluka o stečaju varaždinske tvrtke Grijanje, rečeno je u srijedu ujutro na održanom ročištu na Trgovačkom sudu u Varaždinu. Podsjetimo, tvrtku je prije tri godine osnovao Termoplin. Otada se nagomilalo čak 8, 8 milijuna kuna dugovanja, zbog čega su zatražili pokretanje stečaja. Iako je postojala bojazan da bi im zbog dugova Elektra mogla isključiti struju, od direktora varaždinske Elektre Zvonka Rožmarića doznajemo kako do toga ipak neće doći.

- Dug Grijanja prema Elektri nije alarmantan i iznosi oko 20.000 kuna pa nećemo ići u isključivanje struje Grijanju, već ćemo pričekati razvoj događaja. Nema panike - poručio je Rožmarić građanima koji bi, da Grijanje ostane bez struje - ostali bez grijanja. Iako je trenutačna uzbuna ugašena, građani koji se griju preko te tvrtke ipak trebaju ozbiljno razmisliti koja im je alternativa ako se tvrtka ugasi, što je, po svemu sudeći, samo pitanje vremena.

>>Umjesto za 37, grijanje skuplje čak 48 posto!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije