Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gerda Maersk

U riječku luku uplovio do sada najveći kontejnerski brod

Gerda Maersk,kontejnerski brod
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/8
20.02.2015.
u 13:10

Brod je ujedno i prvi koji je uposlen u novom direktnom linijskom kontejnerskom servisu koji povezuje azijske i luke sjevernog Jadrana

Gerda Maersk danas je u jutarnjim satima uplovila u riječku luku i privezana za obalu kontejnerskog terminala na Brajdici.

Riječ je o do sada najvećem kontejnerskom brodu u povijesti ove luke i ujedno prvom koji je uposlen u novom direktnom linijskom kontejnerskom servisu koji povezuje azijske i luke sjevernog Jadrana.

>>Izravno povezani Rijeka i Daleki istok

>>'Kineski Cosco zna mogućnosti koje pruža Luka Rijeka'

Komentara 5

OK
okvardz
14:11 20.02.2015.

Po čemu je ovaj brod najveći????Zar po naslovu ili po slikama???? Gospođa Lisjak je novinarka kao i moja čer a i moja čer bi to bolje napisala jer bi ona lijepo rekla:Tata ovo je najveći brod koji sam vidjela gle dugačak je od onog betona pa čak do onog četvrtog a visok je ko naša zgrada.Gospođa Lisjak je za ovaj članak dobila i plaću a objavila nije ništa iz svog bombastičnog naslova pa čak ni to odakle je brod stigao (Azija).Po ovom kako piše čudo da je uopšte spomenula Rijeku jer kako piše mogla je napisati i da je stigao u Hrvatsku.Nisu ni novinari šta su nekad bili.Žalosno ali istinito.Pozdrav.

DU
Deleted user
15:42 20.02.2015.

Evo, kad neće novinarka, ja ću: Gross Tonnage: 98268 / Deadweight: 116100 t / Length × Breadth: 366.89m × 42.94m

DU
Deleted user
13:34 20.02.2015.

ovaj brod ce spasiti hrvatski bdp za 2015 godinu. idemo dalje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije