Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga u tijeku

U riječkom stanu pronađena mrtva žena. Sumnja se da je ubijena

13.09.2013.
u 22:24

Kako je priopćeno iz Operativno komunikacijskog centra PU primorsko goranske riječ je o starijoj ženi. Sumnja se na nasilnu smrt.

U stanu u Rijeci, u zgradi u ulici Brdo 6 u četvrti Vežica, u petak predvečer pronađena je mrtva žena. Kako je priopćeno iz Operativno komunikacijskog centra PU primorsko goranske riječ je o starijoj ženi. Zbog ozljeda glave sumnja se na nasilnu smrt. U suradnji sa županijskim državnim odvjetnikom policija je započela očevid.

Kako se doznaje žena je živjela sama. Mrtvu su je pronašli vatrogasci koje su pozvali susjedi kad su primjetili da iz stana izlazi dim, a žena se nije javljala kad su je dozivali. Na štednjaku je gorjela posuda u kojoj je nesretna žena pripremala jelo.

>>U šumi pronašli tijelo muškarca obješeno o granu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije