Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krađa i provala

U Rijeci ukraden moped, u Jurdanima ventili i slavine

policija
21.02.2011.
u 16:38

Moped koji je ukraden u Ulici Vlatke Babić vrijedan je devet tisuća kuna, a roba iz skladišta u Jurdanima 12 tisuća kuna

Riječki policajci tragaju za mopedom koji je u petak ukraden iz Ulice Vlatke Babić. Vlasnik mopeda, 25-godišnji Riječanin, prijavljujući krađu naveo je da je moped Malaguti riječkih registarskih oznaka vrijedan devet tisuća kuna.

Opatijski policajci pokušavaju ući u trag kradljivcu, a moguće da ih je bilo i više, koji je provalio u skladište u Jurdanima. Obavljenim očevidom utvrđeno je u skladište provaljeno u razdoblju od 16. do 18. veljače i da je nestala veća količina robe – više desetaka ventila za vodovodne instalacije i slavina, kao i prigušnica i ventila za instalaciju centralnog grijanja. Šteta je 12 tisuća kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije