Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok pokraj daruvara

Dječak otišao k susjedu igrati se s ovcama pa je na povratku kući pao u jezero

ribnjak
Foto: Michael Palijan
12.02.2014.
u 18:57

Susjed je pomislio da je dječak otišao kući, no cijelu noć nije ga bilo pa su roditelji alarmirali policiju. Vatrogasci su izvukli tijelo

Daruvarski kraj potresla je vijest da je u utorak ujutro u malenom jezercu na imanju u Vrbovcu nedaleko od Daruvara pronađeno mrtvo tijelo 12-godišnjeg dječaka. Kako doznajemo, dječak je prethodne večeri nakon škole otišao na susjedov ranč, gdje je inače rado odlazio i družio se sa susjedom.

Poznanici dječakove obitelji ispričali su nam da je susjed trebao nakratko otići s imanja na kojemu je uzgajao ovce te je pozvao i dječaka da pođe s njim. No, dječak je rekao da će ga ipak pričekati igrajući se među ovcama.

No, kada se vratio, dječaka više nije bilo. Pomislio je da je otišao kući. No, kako se ipak nije vratio kući cijele noći, obitelj je alarmirala policiju te sama pošla u potragu za dječakom. Nažalost, nakon sat vremena potrage pronašli su ga u malenom i plitkom jezercu veličine četrdesetak kvadrata na susjedovu imanju. Pozvali su vatrogasce da ga izvuku iz jezerca.

Shrvana obitelj, u kojoj su još trojica braće i sestra, nije našla snage razgovarati s novinarima, no njihovi susjedi Sara i Stevo Kocorep, šokirani viješću, nalazili su samo riječi hvale za dječaka.

– Bio je zasigurno najbolje dijete u naselju. Iako malen, bio je vrlo živahan, pristojan i uvijek je nastojao pomoći svakome kada je mogao. Ne možemo izreći koliko nam ga je žao, kao i njegove obitelji – kazali su supružnici Kocorep.

>>U Labinu pronađen mrtav muškarac

Komentara 4

Avatar noemy-no
noemy-no
14:24 12.02.2014.

Strasno, jadno dijete.

AM
amarila
20:40 12.02.2014.

Kako se mogao utopiti u tom plitkom jezercu ? Meni je tu susjed sumnjiv!

D0
Daniel_0412
11:15 13.02.2014.

iskrena sućut roditeljima. kako je izgubiti dijete zna samo netko, kome se to desilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije