Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zloporaba droga

U rezervnoj gumi pokušao preko granice prenijeti marihuanu

guma, marihuana
MUP
10.02.2012.
u 15:09

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo zloporabe opojnih droga, 38-godišnji državljanin Kosova uhićen je i doveden u prostorije Policijske postaje Gruda

U Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj održana je konferencija za medije u povodu jučerašnje zapljene marihuane na graničnom prijelazu Karasovići.

U četvrtak oko 21.15 sati na graničnom prijelazu Karasovići ulaznoj graničnoj kontroli pristupilo je osobno vozilo talijanskih registarskih oznaka kojim je upravljao 38-godišnji državljanin Kosova. Tijekom redovite granične kontrole u rezervnoj gumi pronađeno je više PVC-pakiranja u kojima se nalazila marihuana. Pretragom vozila u spremniku za gorivo i rezervnoj gumi pronađeno je 45 paketa s ukupno 25 kg marihuane čija se vrijednost procjenjuje na najmanje 375 000 kuna, izvijestila je PU dubrovačko-neretvanska.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo zloporabe opojnih droga, 38-godišnjak je uhićen i doveden u prostorije Policijske postaje Gruda. Po završetku kriminalističkog istraživanja muškarac će uz kaznenu prijavu bit predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Na konferenciji su sudjelovali i djelatnici Carinarnice Dubrovnik.

Ključne riječi

Komentara 6

AN
Antidominium
15:37 10.02.2012.

Malo panduri toga nađu. Koliko samo pređe u šleperima voća i povrća!

Avatar madcap
madcap
16:22 10.02.2012.

A je li bilo šta i kamilice? Sramota i ruganje javnosti. Ostavite se ljekovitog bilja i tražite prave droge.

OB
-obrisani-
18:24 10.02.2012.

To smo mi!!!! A ko smo mi!!!! ..pa mi smo nijedan kipar ili slikar, nijedan glazbenik ili umetnik. ali zato ovo ide kao podmazano

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije