Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOĆNA PUCNJAVA Pred narodnjačkim klubom Cameleon u Rijeci ranjen Denis Bibić

U revolveraškom obračunu pogodio ga hicem u oko

08.03.2009.
u 12:55

RIJEKA – Svađa dvojice muškaraca koji su subotnju noć provodili zabavljajući se u narodnjačkom noćnom baru Cameleon na riječkoj rivi za jednog je od njih umalo završila fatalno.

Nekoliko hitaca
Oko 3.30 sati, nakon kraćeg prepucavanja unutar pa ispred lokala, obojica su posegnula za pištoljima, ispalivši po nekoliko hitaca jedan u smjeru drugoga. Denis Bibić (32) pogođen je u lijevo oko, a Josip Svetić (38) je, shvativši što je napravio, pobjegao te se za njim traga.

U pucnjavi je “stradao” i Bibićev BMW, koji je bio parkiran pokraj mjesta obračuna, a s obzirom na to da je jedan metak “nestao” u krošnji drveća, morali su intervenirati i vatrogasci.

Iako je Cameleon sljedećeg jutra bio zatvoren, djelatnica susjednog automat-kluba tvrdi da je sretna što nije bila u smjeni kad je došlo do obračuna. Naime, klub je i prije, kad se zvao Anaconda, bio poznat po obračunima noževima i tučnjavama.

Našli pištolj
– Sreća je što nitko od prolaznika na jednoj od najprometnijih ulica u gradu nije ozlijeđen – kratko je kazala.

Bibić je prevezen u jedinicu intenzivnog liječenja KBC-a Rijeka, a nakon što je utvrđeno da je izvan životne opasnosti, premješten je na Očni odjel, gdje čeka da bude operiran.

Policija je na mjestu obračuna pronašla pištolj za koji je ustanovljeno da nije registriran i da je bio u ilegalnom posjedu. Obojica su revolveraša policiji poznata otprije, a Svetić je osuđivan i zbog droge.

Policija je priopćila da je nakon konzultacija s mjerodavnim odvjetništvom u Rijeci odlučeno da će biti podnesena kaznena prijava zbog pokušaja ubojstva.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije