Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marin Soljačić
Povratak na članak

U razvoju bežičnog prijenosa energije bilježimo brz napredak i riječ je o doista uzbudljivom istraživanju

Hawking nam je želio poručiti: napravimo li opću umjetnu inteligenciju, to će biti dosad najmoćnija tehnologija

Komentari 2

Avatar d-ano
d-ano
16:15 03.01.2015.

Svugdje smo uspjesni samo ne kod vlastite kuce,,,,,,,zasto,,,,,,,,,

VL
PR
ProtivStruje
17:54 18.01.2019.

Sramota je najvećeg balkanskog prevaranta kao što je Tesla nazivati znanstvenikom koji veze nema s znanošču onog vremena. Nigdje ne postoji jedan jedini zapis, a kamoli rad ili knjiga, a da ne govorim da nije imao veze s znanstvenom metodomdom nego je uglavnom plagirao i poboljšavao i trčao za patentima, gdje bi se vidjelo da je Tesla znanstvenik. Tesla prije svega nema niti jedan originalni izum! Ključni izum indukcijskog motora je izum tal. fizičara Galilea Ferrarisa ne ne Tesle i to su potverdile sve vodeće institucije. Krivotvorenje povijesti je praksa srpske scene, ali i Večernjeg!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.