Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjenama do posla
Povratak na članak

U radne knjižice i znanja, vještine, poslovno iskustvo

Apsolventi fakulteta više se neće tretirati kao srednjoškolci jer imaju više znanja i vještina od njih, najavljuje Jovanović

Komentari 5

TR
tramontana
17:27 07.03.2013.

U radne knjižice i znanja, vještine, poslovno iskustvo... -------------------------------- I šta će napisati Milanoviću, Jovanoviću, "ingrid ingliš"??? Vjerojatno da su slučajni, da imaju zrcalo ili da vladaju engleskim.

VL
JA
jamanuša
17:37 07.03.2013.

kad će polušprajc isušiti močvaru odgovor kad mu maminjo dopustu, puno je grmjelo a kiše niotkud.

VL
NO
nono
17:49 07.03.2013.

Ne mogu vjerovati kako nam se uliznički obraćaju oni koji sve natječaje fingiraju, sve se kvote za raspored kadrova po državnim tvrtkama daju samo po pitanju poslušnosti i stranačkom rasporedu.Nije to nikakva novost u našem političkom vremenu i prostoru, alii HELLO-u pa gdje je tu TA NOVA PRAVEDNOST.......floskule za budale. Što se naslova tiče znam da nisu baš sva znanja i vještine za radnu knjižicu neke su samo za po doma.

VL
TR
tramontana
18:08 07.03.2013.

U ovoj vladi ne vidim niti jednog koga bih poželio u mojoj tvrtki, ili bih morao zbog njih kazneno odgovarati ili bi mi "svojom sposobnošću" uništili tvrtku.

VL
TH
than
18:13 07.03.2013.

I ovako HZZ nije imao nikakvog posla, a uskoro nece niti stambiljati. Sto se kompetencija tice poznavajuci korupciju u lijepoj nasoj svako ce si moci u minuti promijeniti zivotopis. Jedino ne znam na koji nacin ce se sve to raditi,, jer prosjecan klinac zna vise o racunalima i aplikacijama, nego onaj koji je preko tecaja naucio 'pikati' velika i mala slova u Wordu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.