Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRENULA OGRANIČENJA

U pulskoj trgovini dozvoljeno kupiti maksimalno dva kilograma šećera po kupovini

Še?er
Foto: Andreas Franke/DPA
14.09.2022.
u 15:56

premijer Andrej Plenković na prošlotjednoj sjednici Vlade najavio je da se ograničavaju cijene pojedinih osnovnih prehrambenih namirnica.

Brojni kupci u strahu pred nestašicom pojedinim prehrambenih namirnica kojima je ograničena cijena prošlotjednom odlukom Vlade pohitali su u trgovine. Mnogi su analitičari prognozirali kako bi se mogao dogoditi manjak zbog čega postoji mogućnost da bi moglo doći ograničavanja količine koja se može kupiti. Upravo to se dogodilo u Puli.

"Poštovani, molimo vas da kupovinu artikla šećer kristal 1 kg svedete na kupovinu od maksimalno 2 kg po kupovini (2 komada)", navodi se u jednoj pulskoj trgovini, piše Glas Istra.

Podsjećamo, premijer Andrej Plenković na prošlotjednoj sjednici Vlade najavio je da se ograničavaju cijene pojedinih osnovnih prehrambenih namirnica.

 

 

Tako je ulje s 19,99 palo na 15,99, brašno s 8,99 na 5,99 za glatko i 6,29 kuna za oštro brašno.

Medved 'zamijenio' dvojicu ministara na sjednici

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar mr.HIMARS
mr.HIMARS
16:41 14.09.2022.

kome treba za kućanstvo više od 2 kg!?

ZU
Zujim
16:43 14.09.2022.

Do prije nekoliko mjeseci ulje je bilo 7 kn i ova snizena cijena je i dalje 130% visa od tadasnje cijene. Isto vrijedi i za secer, bio 4.50 kn, itd....

DU
Deleted user
16:42 14.09.2022.

Šećer je ubojica slatkog lica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije