Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaznena djela

U Puli krali mopede i sladoled, u Vinkovcima opljačkana trgovina

\'22.02.2010., Osijek - Policijski ocevid, ilustracija.  Photo: Davor Javorovic/PIXSELL\'
D.Javorović/PIXSELL, arhiva
18.10.2010.
u 19:49

Četvorica maloljetnika iz Pule provalila su u škrinju za sladoled odakle su ukrali sladolede

Policija je utvrdila da su četvorica maloljetnika (15 i 16 godina) s područja Pule tijekom srpnja, kolovoza i rujna otuđila četiri mopeda koja su naknadno pronađena i vraćena vlasniku. Dva su puta pokušali provaliti u Pevec, no nisu uspjeli, a provalili su u škrinju za sladoled na benzinskoj postaji Veli vrh i otuđili sladoled. Protiv četvorice maloljetnika bit će upućen izvještaj ODO-u za mladež u Puli.

Pištoljem iznudili novac na parkiralištu
21-godišnji D.I. iz Novigrada i 22-godišnji Z.N., državljanin Bosne i Hercegovine, noćas su u Umagu automobilom pulskih registarskih oznaka prepriječili put i onemogućili izlazak s parkirališta 26-godišnjem S.I., makedonskom državljaninu koji je bio za upravljačem Renault Clija. Dvojac je izašao iz svog vozila i uz prijetnju pištoljem zatražio novac od muškarca iz Renaulta. Nakon jednog udarca u lice S.I. je predao novac i pobjegao. Za vrijeme obavijesnog razgovora s oštećenim S. I., on je zamijetio vozilo počinitelja te su policijski službenici krenuli u potjeru za njima. Oni su policijskim službenicima predali USB s memorijskom karticom koji su otuđili iz vozila oštećenog. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, počinitelji su uhićeni.

Vinkovci: Opljačkao trgovinu i pobjegao
Policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljem koji je danas malo prije 18 sati opljačkao trgovinu Konzum na autobusnom kolodvoru u Vinkovcima. Policija u interesu istrage ne želi reći koji je iznos počinitelj uzeo iz blagajne. On je prišao s leđa trgovkinji T. V. (36) i zatražio novac. Nije bio naoružan ni maskiran, ali ga trgovkinja nije uspjela najbolje vidjeti jer joj prišao sleđa pa ga nije mogla ni precizno opisati.Zgrabivši novac iz blagajne, nepoznati se počinitelj udaljio u nepoznatom smjeru. Očevid još traje, a u gradu je pojačana kontrola na mjestima gdje policija pretpostavlja da bi se počinitelj mogao kretati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije