Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepoznate okolnosti

U pucnjavi u Kosovskoj Mitrovici ozlijeđena trojica Srba

Kosovska MItrovica uoči izbora
REUTERS/PIXSELL
09.11.2011.
u 21:40

Prema svjedocima, na trojicu su zapucali Albanci. Jedan od ranjenih je pripadnik kosovske policije.

Trojica građana srpske narodnosti, od kojih je jedan pripadnik kosovske policije, ozlijeđena su u pucnjavi u Kosovskoj Mitrovici koja se dogodila oko 20 sati, prenosi B92. Dvojica ranjenih završila su na operacijama, dok je treći dobio samo lakše ozljede.

Do pucnjave je došlo u naselju Brđani koje je mješovitog nacionalnog sastava. Prema svjedocima, na trojicu su zapucali Albanci, no policija još ne zna ništa o osumnjičenima niti okolnostima u kojima je došlo do pucnjave.

Komentara 103

Avatar My Style
My Style
00:09 10.11.2011.

I ja se odjavljujem i idem da slusam Vannu \"Ako je vrijedilo istaaa....\" !!

OB
-obrisani-
23:49 09.11.2011.

pusti ti židove...nisu svi isti...i oni su ljudi vi ste im dovoljno zla naneli....neka ih

AP
autohtonl pravaš
23:38 09.11.2011.

09.11.2011. u 23:34h DERAN je napisao/la: Tvoji postovi otkrivaju ne otkrivenu inteligenciju. Kakve veze ima bilo što iz tvojih postova s temom Kosova?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije