Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo kod Zaprešića

U prsa mu zarila sablju od 50 cm

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
23.11.2013.
u 15:00

Kobne su se večeri oboje u pijanom stanju, s time da je njoj izmjereno 1,36 promila alkohola u krvi, prvo posvađali a zatim i potukli.

Zrinki M. (43), filmskoj djelatnici koja je usmrtila svog životnog partnera, kipara Tomislava J. (43) u srijedu navečer u Žejincima kod Zaprešića, sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i mogućnosti utjecaja na svjedoke. Kobne su se večeri oboje u pijanom stanju, s time da je njoj izmjereno 1,36 promila alkohola u krvi, prvo posvađali a zatim i potukli.

U jednom trenutku uzela je sablju dugu više od pola metra i zarila ju je nesretniku u prsa. Iskrvario je prije nego što su stigli liječnici Hitne pomoći, koje je sama nazvala, a kontaktirala je i sa susjedom da ih on nazove. Mještani tvrde da su njihove svađe bile česte te da se on vrlo često na nju derao. Ona ga nikada nije prijavila policiji, a do sada nije evidentirana ni za jedno kazneno djelo. Navodno ga nije željela usmrtiti nego se obraniti.

>> Ubojstvo u Zaprešiću: Pijana izbola nevjenčanog supruga?

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar insideout
insideout
16:54 23.11.2013.

U prsa mu zarila sablju od 50 cm ---------------------------------------------------- sablja.....od 50 cm, ahahaaa dje vi vecernji nalazite novinare, ahahaaaa

TE
teena
19:09 24.11.2013.

Poznam je osobno kod snimanja -luđakinja...a većina tih filmaša su nepismene nekulturne pijene svinje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije