Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga

U proteklih tjedan dana nestalo 15 osoba. Jeste li ih vidjeli?

nestali (1)
Foto: NENO
1/9
23.08.2013.
u 09:58

Većina nestalih su maloljetnici, a najstariji je 90-godišnji Vlatko Karlović

Od devet nestalih osoba čiji je nestanak prije tjedan dana objavila Nacionalna evidencija nestalih osoba (NENO) pronađeno je njih sedam, a policija još uvijek traga za Lukom Jurašem i Marijom Komelj. U međuvremenu je u proteklih sedam dana nestalo 15 novih osoba.

Antonela Barić (14) je visoka 150 centimetara, ima plavu kosu, zelene oči i slabije je tjelesne građe. Antonela je u subotu, 17. kolovoza, otišla s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70A u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala kratke zelene hlače i crno-sivu majicu.

Romana Sarah Dražić (16) je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Romana Sarah se u petak, 16. kolovoza, udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Emily Dukić (16) je visoka 170 centimetara, ima crnu kosu i crne oči. Emily se u utorak, 20. kolovoza, udaljila s adrese u Rijeci u nepoznato. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka.

David Farkaš (15) je visok 165 centimetra, ima crnu kosu i jače je tjelesne građe. David se udaljio u ponedjeljak, 19. kolovoza, s adrese u Zagrebu, Trnsko 31 u nepoznato. U trenutku nestanka imao je plavu majicu kratkih rukava, blijedo plave traperice, bijele tenisice i nosio je ruksak.

Borna Gruber (17) je visok 195 centimetara, ima kestenjastu kosu i plave oči. Borna se u subotu, 17. kolovoza, udaljio s adrese u Stubičkim Toplicama, Stubički Strmec 307 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu majicu i karirane bermude.

Valentina Cristina Horvat (14) je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu i crne oči. Valentina Cristina se u srijedu, 21. kolovoza, udaljila s adrese u Rijeci u nepoznato. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Drago Ignac (14) ima riđu kosu i plave oči. Drago se u petak, 16. kolovoza, udaljio s adrese u Ivancu u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Vlatko Karlović (90) je visok 175 centimetara, ima sijedu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Vlatko se u petak, 16. kolovoza, udaljio s adrese u Rijeci u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamnoplavu trenirku i sivu košulju kratkih rukava.

Ante Kurilj (28) je visok 180 centimetara i slabije je tjelesne građe. Ante se u petak, 16. kolovoza, udaljio s adrese u Splitu, Spinčićeva ulica u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Xenia Ivonne Lang (16) je visoka 160 centimetara, ima plavu kosu i oči. Ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Xenia Ivonne je u srijedu, 21. kolovoza, otišla s adrese u Supetru na Braču u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u svijetloplavi kombinezon s cvjetnim uzorkom i u ruci je nosila jaknu.

Marija Mucak (16) je visoka 154 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Ima okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Marija se u petak, 16. kolovoza, udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Domagoj Petrović (14) je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu i oči i srednje je tjelesne građe. Domagoj se u utorak, 20. kolovoza, udaljio s adrese u Osijeku u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Borna Popović (16) je visok 178 centimetara, ima kestenjastu kosu i srednje je tjelesne građe. Borna se u utorak, 20. kolovoza, udaljio s adrese u Zagrebu, Podsusedski trg 1 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao žutu majicu kratkih rukava, kratke hlače i plave natikače.

Dragana Slanček (15) je visoka 154 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči. Ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Na lijevoj nozi ima tetovažu slova. Dragana je u petak, 16. kolovoza, otišla s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Vesna Stanić (17) je visoka 168 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči. Ima okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Vesna se u srijedu, 21. kolovoza, udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije