Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODALA IH GLASNA GLAZBA

U prostorijama vukovarske udruge navijača pronašli marihuanu i ecstasy

policajci
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
26.09.2020.
u 14:24

Svim zatečenim osobama uručeni su prekršajni nalozi radi počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Postupajući po dojavi o glasnoj glazbi i vici vukovarska policija je u petak, oko 2,30 sati, u prostorijama udruge navijača u Županijskoj ulici u Vukovaru zatekla više muškaraca te otvorenu pvc vrećicu u kojoj se nalazilo 8,8 grama droge tipa marihuana. Kako navcode iz policije potom su sve zatečene osobe doveli u službene prostorije policije radi kriminalističkog istraživanja.

U očevidu prostorija udruge, koji je uslijedio u petak u jutarnjim satima, pronađena je sportska torba u kojoj se nalazio paket droge tipa marihuana težine oko 600 grama i tri tablete droge tipa ecstasy. Potom je, temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru, obavljena i pretraga doma i drugih prostorija koje koristi 25-godišnjak iz Vukovara. Svim zatečenim osobama uručeni su prekršajni nalozi radi počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 18-godišnjakom iz Đakova i 25-godišnjakom iz Vukovara utvrđena je sumnja da je 18-godišnjak počinio kaznena djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama" i „Omogućavanje trošenja droga“, a 25-godišnjak kazneno djelo „Omogućavanje trošenja droga“. Obojica osumnjičenih predani su danas, 26. rujna, pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko srijemske, dok je nadležnom državnom odvjetništvu protiv njih podnijeta kaznena prijava, izvijestila je policija

>> Zagrebačka policija pronašla gotovo 45 kilograma droge

policajci
1/8
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ninja1
Ninja1
15:49 26.09.2020.

U prostorijama vukovarske udruge navijača našli marihuanu i ecstasy, a u Kovačevćev ilegalni klub koji je posjetila vrhuška hrvatske vlade nisu ni pokušali ući...

KV
kvatri
15:51 26.09.2020.

U četničke brloge Božinovićevi milicajci ne smiju prismrditi. Osim što čuvaju spomenik Šoškočaninu.

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
14:37 26.09.2020.

U prostorijama vukovarske udruge navijača marihuan i ecstasy. A u nekim drugim prostorijama puške, granate, streljivo i šajkače...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije