Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginula žena

U prometnoj u Bibinju poginula žena, a teško joj ozlijeđen sin (5)

prometna bibinje
Filip Brala/PIXSELL
08.02.2011.
u 09:20

Prometna se nesreća dogodila kad je 38-godišnjak iz Zadra prešao u suprotan prometni trak i frontalno se sudario s Renaultom zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljala 44-godišnjakinja.

ZADAR - U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Bibinju smrtno je stradala Snježana B. (44) iz Zadra , a teško je ozlijeđen njezin petogodišnji sin. Prometna nesreća dogodila se, kako izvještava policija, sinoć poslije 20 sati sati kada je 38-godišnjak iz Zadra izlazeći iz lijevog zavoja prešao u suprotan prometni trak i frontalno se sudario s Renaultom zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljala Snježana B.. 

Policija navodi da je teško ozlijeđen i 38-godišnji vozač Mazde protiv kojeg će biti podignuta kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. Još nije poznato je li 38-godišnjak vozio pod utjecajem alkohola.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije