Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trostruki sudar

U prometnoj nesreći u Srbiji teško ozlijeđen i hrvatski državljanin

hitna pomoć
Arhiv VL
27.07.2010.
u 08:36

U nesreći u kojoj su sudjelovala dva automobila stranih oznaka i teretno vozilo srbijanskih oznaka, poginule su dvije osobe, najvjerojatnije makedonski državljani, a teško su ozlijeđena trojica Poljaka i jedan državljanin Hrvatske.

BEOGRAD - Među četvoricom teško ozlijeđenih stranaca u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer na autocesti Vranje-Leskovac na izlazu iz tunela Manojlo, jedan je hrvatski državljanin, ali srbijanski mediji jutros ne prenose ime i prezime niti odakle je ozlijeđeni.

Glasnogovornik policije u Vranju Dragan Stamneković rekao je novinarima da su u prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala dva automobila stranih oznaka i teretno vozilo srbijanskih oznaka, poginule dvije osobe, najvjerojatnije makedonski državljani, a teško su ozlijeđena trojica Poljaka i jedan državljanin Hrvatske.

Dežurna liječnica u bolnici u Vranju gdje su primljeni ozlijeđeni, potvrdila je da se radi o troje Poljaka, roditeljima i djetetu te o "pacijentu iz Hrvatske" te dodala kako bolnica očekuje još ozlijeđenih osoba iz ove teške prometne nesreće.

Komentara 7

MR
mrvecdam
02:50 28.07.2010.

samo da nije srpske narodnosti

Avatar Jana
Jana
09:40 27.07.2010.

Igor zg kao da su hrvatske ceste sigurne?

IB
istina_boli
15:46 27.07.2010.

Ne moze se napravit drugome zlo, a da se ne napravi sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije