Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN 28-GODIŠNJAK

U prometnoj nesreći poginula biciklistica, vozač je bio pod utjecajem alkohola i imao je zabranu

Ilustracija/ Policija
Ivo Čagalj/PIXSELL, ilustracija
04.12.2021.
u 18:20

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku.

U prometnoj nesreći na području Velike Ludine u mjestu Vidrenjak jutros oko 7.30 sati smrtno je stradala vozačica bicikla. Do nesreće je došlo kada je osobnim vozilom koprivničkih registracija, pod utjecajem alkohola od 2,29 promila i pod zabranom, upravljao 28-godišnji muškarac s područja Kloštra Ivanića, dok se u vozilu kao putnik nalazio 23-godišnjak. 

On je po ulasku u zavoj, uslijed neprilagođene brzine, prešao na suprotnu prometnu traku, sletio na zemljanu površinu i udario u bicikl kojim upravljala 51-godišnja žena koja se kretala nogostupom, nakon čega je udario u betonsku ogradu. Od siline udarca, žena je odbačena u dvorište gdje je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminula, a tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija. 

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku. U ovoj prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen putnik. Vozač je uhićen te će uz kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu biti predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Komentara 4

SO
Sotona
22:47 04.12.2021.

Sve ispod 10 godina je prijevara ! Katastrofa za stradalu, za njenu familiju te poginule žene i familiju počinitelja udesa i za njega samoga Dugo dugo će misliti što mu to nesretni trenutak i slučaj da se baš u tomš u tom momentu dogodi; te promjeni mu život u tešku mučnu sudbinu bez sexa slobode o fine hrane i familije voljenih osoba .

BF
bf23
10:11 05.12.2021.

Pod zabranom i opet vozi pijan,očito bez straha. Rezultat je ubijena žena. Pretpostavljam da se dotični jako kaje,pa će dobiti jedno 2-3godinice zatvora, nakon čega će opet za volan. Osim ako nije iz društveno prihvatljive obitelji,onda ništa od zatvora

SA
sanikol
09:33 05.12.2021.

Uhitili su ga a tek je počeo piti tako rano. Minimalno 10 godina, ipak na Goli otok kojeg za ovakve treba odmah otvoriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije