Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U prometnoj nesreći poginuo zadarski svećenik

prometna nesreća
Arhiva VL
22.11.2009.
u 17:14

Kako su izvjestili iz PU zadarske, 75-godišnjak je vozeći automobil iz još neutvrđenih razloga sletio van kolnika kod crkve na Ploči te se zabio u parkirano teretno vozilo.

U teškoj prometnoj nesreći koja se danas nešto iza 14 sati dogodila u prigradskom naselju Ploča, poginuo je 75-godišnji muškarac.

Kako su izvjestili iz PU zadarske, 75-godišnjak je vozeći automobil marke golf zadarskih oznaka crvene boje, iz još neutvrđenih razloga sletio van kolnika kod crkve na Ploči te se zabio u parkirano teretno vozilo.

Teško ozlijeđeni 75-godišnjak prevezen je u zadarsku Opću bolnicu u kojoj je samo sat nakon nesreće preminuo uslijed teških ozijeda.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o svećeniku don. Grgi Baturu, kanoniku Stolnog kaptola Sv. Stošije u Zadru.

Očevid nesreće obavio je istražni sudac Županijskog suda u Zadru koji je za sutra naložio obdukciju tijela preminulog svećenika na odjelu patologije. Za vrijeme očevida, promet se tom cestom odvijao nesmetano.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Robinzon
Robinzon
11:06 23.11.2009.

Evo prilike onima koji imaju razumjevanja za unesrećene pijane mladiće da se sprdaju na račun starijeg gospodina i njegove nesreće, samo zato jer je svećenik.

MM
Mladen Miletić
20:03 22.11.2009.

Božija volja ? ili je ipak sam sotona nešto podvalio smuvao na cesti da bi svečenika poslao u Raj ?

Avatar sebastian
sebastian
22:57 22.11.2009.

Svecenik je sigurno u raju, ali mi smo u govnima !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije