Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

U prometnoj nesreći poginuo petogodišnji dječak

07.10.2013.
u 18:53

Prema prvim informacijama na dijete koje je pretrčavalo cestu naletio je osobni automobil. Riječ je o prometnici uz derivacijski kanal HE Čakovec

U prometnoj nesreći na cesti Prelog – Orehovica u Međimurskoj županiji danas u 16.34 sata teško je ozlijeđen petogodišnji dječak koji je sat i pol nakon nesreće preminuo u čakovečkoj bolnici. Ozljede su bile preteške.

Prema prvim informacijama, neoprezno je pretrčavao cestu, pa je na njega naletio osobni automobil kojim je upravljala vozačica M.K. (25) iz Varaždinske županije. Riječ je o prometnici uz derivacijski kanal HE Čakovec, a nesreća se dogodila u blizini nadvožnjaka kod Orehovice, gdje je dječakova obitelj obavljala radove u šumi ili na polju.

>>Auto sletio s autoceste, u nesreći poginulo dijete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije