Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovci

U prometnoj nesreći poginuo motociklist

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
05.06.2015.
u 08:51

Motocikl je uslijed brzine prošao kroz krošnje drveća i udario u obližnju metalnu kapiju gdje se i zaustavio

U prometnoj nesreći, koja se sinoć oko 22.40 sati dogodila u Vinkovcima, smrtno je stradao motociklist V.M. star 23 godine. Kako navode iz PU vukovarsko-srijemske do nesreće je došlo kada je motociklist prošao križanje i izgubio kontrolu nad motociklom koji je sletio u odvodni kanal. Pri tome je udario u betonski prilaz poslije čega motocikl i tijelo vozača udaraju u rasvjetni stup gdje se tijelo 23-godišnjeg motocikliste u zaustavilo. Na glavi je nosio zaštitnu kacigu, no ona nije bila uredno pričvršćena.

Motocikl je uslijed brzine prošao kroz krošnje drveća i udario u obližnju metalnu kapiju gdje se i zaustavio. Tijelo nesretnog mladića brzo je prevezeno u vinkovačku bolnicu gdje je oko 23 sata i preminuo.

>> S vožnjom od 5 ili 30 km/h i do manje nesreća, evo prijedloga ulica za smanjenje brzine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije