Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suvozač teško ozlijeđen

U prometnoj nesreći kod Siska poginula vozačica

Prometna nesreća, Sisak, Sunja
Foto: Policijska uprava Sisačko-moslavačka
1/2
09.05.2018.
u 09:50

Požar su ugasili vatrogasci DVD-a Staza, a vozačica je izvučena iz vozila i zajedno s ozlijeđenim muškarcem prevezena u sisačku Opću bolnicu, gdje je ona preminula, a njemu su konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život

44-godišnja vozačica poginula je u prometnoj nesreći koja se u utorak navečer, oko 20,20 sati, dogodila u mjestu Staza, na području Sunje.

Nesreća se dogodila kada je 44-godišnja hrvatska državljanka, upravljajući osobnim automobilom njemačkih registracija, u jednom trenutku izgubila nadzor nad vozilom, sišla s kolnika i prednjim dijelom vozila udarila u betonski most, nakon čega je došlo do prevrtanja i udarca u stup javne rasvjete. Kao putnik u vozilu nalazio se muškarac, čiji identitet do sada nije utvrđen, a koji je od siline udarca ispao iz vozila na travnatu površinu, dok se prednji dio automobila zapalio.

Požar su ugasili vatrogasci DVD-a Staza, a vozačica je izvučena iz vozila i zajedno s ozlijeđenim muškarcem prevezena u sisačku Opću bolnicu, gdje je ona preminula, a njemu su konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život. 

Policija će Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće, a i dalje se nastoji utvrditi identitet ozlijeđenog muškarca.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
14:23 09.05.2018.

Vozacice su sve bezobraznije.Prebrzo voze osobito na molroj cesti,a nemaju refleksa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije