Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
situacija pod kontrolom

U Prištini 40 ljudi zaraženo svinjskom gripom virus H1N1

cjepivo,svinjska gripa
Nel Paveltić/PIXSELL
11.03.2014.
u 13:53

U ovom trenutku na klinici se liječi sedam pacijenata. Pet ih je u teškom stanju, a dvoje ih je priključeno na respirator - istaknuo je ravnatelj KBC Priština

Najmanje 40 stanovnika Prištine ovih je dana oboljelo od ptičjom gripom. Iz KBC Priština potvrdili su broj zaraženih virusom H1N1, javlja Blic.

Ravnatelj ustanove Semsedin Dresaj kazao je da je od pacijenata ukupno uzeto 199 uzoraka. Osamdeset i šest ih je pozitivno na gripu, a kod njih 40 potvrđeno je prisustvo virusa H1N1.

- U ovom trenutku na klinici se liječi sedam pacijenata. Pet ih je u teškom stanju, a dvoje ih je priključeno na respirator - istaknuo je Dresaj. Tvrdi da nema razloga za paniku jer je situacija pod kontrolom.

>>Dvojica Španjolaca preminula od svinjske gripe

Komentara 5

Avatar rokoprčina
rokoprčina
14:46 11.03.2014.

Hi,hi,hi.Muslimani zaraženi krmećom gripom.Ima boga.Hi,hi,hi.

Avatar rokoprčina
rokoprčina
22:57 11.03.2014.

Al svinje izgleda vole vas.Ljubav na prvi pogled.

NV
novo vriijeme
11:33 13.03.2014.

Naravno, odmah svi na vakcinu, bit će biznisa za farmaceutske firme. Kome li li je ovaj virus pobjegao .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije