Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misteriozna nesreća

Kamion se prevrnuo na cesti, policija ostala iznenađena zbog toga što je bilo u njemu

U-Haul
Foto: Bull-Doser/Wikimedia Commons
03.06.2014.
u 16:35

Vozač nije ozlijeđen, a u nesreći nisu sudjelovala druga vozila

Newyorška policija istražuje slučaj nesreće kamiona u kojemu je pronađeno srebro i zlato u vrijednosti od oko 2 milijuna dolara, prenosi NBC. U pitanju je kamion unajmljen od poznate tvrtke U-Haul.

Kamion se u ponedjeljak ujutro prevrnuo na stranu i nagnuo na zaštitnu ogradu ceste u Buffalu. Vozač, koji je radio za vladu, rekao je policiji da prevozi dva milijuna dolara vrijedan teret. Policajci su rekli da su se u kamionu nalazili veliki dijelovi koji izgledaju poput filtera i koriste se u vojnom zrakoplovstvu, a sadrže zlato i srebro.

Policija je osigurala mjesto nesreće, provjerila vozačeve podatke i organizirala prijevoz materijala u oklopno vozilo. Vozač nije ozlijeđen, a u nesreći nisu sudjelovala druga vozila.

>> Vozač kamiona gledao pornografiju pa se zabio u auto i usmrtio djevojku (20)

Komentara 2

NE
neboiznadzagreba
16:52 03.06.2014.

Vladi SAD -a ponestalo para, pa poslali dužnosnika u najbližu poslovnicu za otkup srebra i zlata, što je tu čudno ?

Avatar ivek
ivek
17:58 07.06.2014.

mal polaka koliko jebilo zlata za 2 miljona dollara...ak 1 gram stoji 50 dollara....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije