Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U preprodaji automobila i brodova prevareni za milijunske iznose?

jahta
Arhiva VL
02.11.2009.
u 20:21

Navodno je više Zadrana koji su u posljednjih šest godina preko jedne leasing kuće kupili na desetke ili možda i više automobila i brodova navodno po nižoj cijeni od realne te ih preprodavali poznatim Zadranima.

Policija je danas potvrdila da ima izvide i da obrađuje slučaj o kojem se već nekoliko dana potiho priča na Kalelargi, a u kojem su navodno u posljednjih nekoliko godina varani i najpoznatiji Zadrani.

Navodno je više Zadrana koji su u posljednjih šest godina preko jedne leasing kuće kupili na desetke ili možda i više automobila i brodova navodno po nižoj cijeni od realne te ih preprodavali poznatim Zadranima. Navodno je jedan od njih vlasnik privatne auto kuće iznašao način kako od kupaca uzeti gotovinu, dug za leasing prebaciti na svoju autokuću, a dug za leasing ne plaćati.

Iako se špekuliralo da je riječ o milijunskim iznosima, a među prevarenim osobama su navodno poznati gospodarstvenici, estradne osobe, pa čak i pravosudni djelatnici, danas nitko, pa ni policija nije htio potvrditi imenom i prezimenom da su uistinu prevareni.

Tek nam je jedan od navodno prevarenih rekao kako o tome ne želi ništa pričati zbog dobrih odnosa obitelji jednog od tih Zadranina.

Očekuje se da će u idućim danima uslijediti veća policijska akcija, a navodno je u cijeli slučaj uključen i splitski USKOK.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije