Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PU požeško-slavonska

U prekršaju 11 od 60 vozača, petero alkoholiziranih

alkotest
Foto: ilustracija
19.01.2015.
u 11:24

Najveća utvrđena prisutnost alkohola je zabilježena kod 23-godišnjaka – 1,63 promila

Policijska uprava požeško-slavonska provela je u noći sa subote na nedjelju na području ove županije koordiniranu preventivno-represivnu akciju usmjerenu na utvrđivanje prekršaja vozača kojima je utvrđena prisutnost alkohola iznad dozvoljene granice za vrijeme upravljanja vozilom.

Kontrolirano je ukupno 60 vozača te je utvrđeno 11 prekršaja, od kojih se pet odnosilo na alkoholiziranost sudionika u prometu. Najveća utvrđena prisutnost alkohola zabilježena je na području Policijske postaje Požega, kod 23-godišnjaka koji je u Mihaljevcima, u Ulici Stjepana Radića, upravljao osobnim automobilom marke Volkswagen Vento slavonskobrodskih registarskih oznaka sa 1,63 promila alkohola u krvi.

>> Mrtav pijan izazvao prometnu nesreću vozeći u suprotnom smjeru

>> Sjeo u automobil pijanog prijatelja i poginuo stotinjak metara od kuće

Komentara 1

JU
juramrki
16:37 19.01.2015.

gade mi se ti njihovi izrazi o nekakvim represivnim mjerama koje provode ,činjenica da treba napraviti reda na cestama ,pošto danas svi voze i pijani i ludi ali takođe treba napraviti reda među njihovim redovima ,prebahato se ponašaju u odnosu na svoje ovlasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije