Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJEN ZBOG LAŽNOG ISKAZA

U prekršajnom postupku lagao da je bio očevidac nesreće

Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL
24.07.2021.
u 11:38

Ispostavilo se na koncu da “očevidac nesreće”, na mjestu nesreće nije ni bio

Muškarac (40) prijavljen je za davanje lažnog iskaza. Kako je priopćila dubrovačka policija riječ je o događaju iz prosinca lani kada je 40-godišnjak bio svjedok u prekršajnom postupku.

Prekršajni postupak je zbog prometnog prekršaja pokrenut protiv drugog 40-godišnjaka. Nakon kriminalističkog istraživanja ispostavilo se da je osumnjičenik policiji na zapisnik dao lažni iskaz, iako je bio upozoren da je dužan govoriti istinu i da je davanje lažnog iskaza kazneno djelo.

Sumnjiči ga se da je lažno svjedočio odnosno da je policiji kazao kako je očevidac prometne nesreće. Osim toga, opisao je događaj drugačije od onog kako se zbio, čime je svjedočio u korist 40-godišnjaka koji je prijavljen zbog nesreće. Ispostavilo se na koncu da “očevidac nesreće”, na mjestu nesreće nije ni bio

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije