Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLJSKA ULAŽE 2,55 MLRD. DOLARA

'U predratnoj smo eri i zato prema Rusiji i Bjelorusiji gradimo 'Istočni štit' za zračnim brodovima'

30.05.2024.
u 15:50

Iako F-16 ne smije ići u ruski zračni prostor, Ukrajina i dalje ima opciju s njime napasti Rusiju iz vlastitog zračnog prostora, ali ograničenje upotrebe onemogućuje dublje napade aviona. SAD je nametnuo slična upozorenja i na drugo oružje, no trenutačno je pod velikim pritiskom da ipak dopusti njegovo korištenje na ciljeve u Rusiji

Ključne riječi

Komentara 10

AI
Aircooled
14:13 30.05.2024.

Iračke i afričke izbjeglice u Rusiji i Bjelorusiji na putu prema EU? Poznato i dokazano je da ruski zločinački režim potiče migrante, organizirano ih dovozi u Rusiju i Bjelorusiju pa šalje na Poljsku granicu. Migrantsku krizu u EU je pokrenuo ruski zločinački režim.

GN
gnoj
19:28 30.05.2024.

I mi bi trebali Istočni štit !

DU
Deleted user
19:04 30.05.2024.

E moji Rusi i Bjelorusi,umjesto da ste dalje jačali odnose s Evropom i bili uspješna zemlja,postajete Sj.koreja ovisna o Kini.Ne saveznik ko usa-eu,nego doslovno sluge Kinezima.Bit će baš zanimljivo vidjeti Rusiju za recimo pet godina,bit če to živa sprdnja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije