Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osječko-baranjska policija

U prebrzoj vožnji uhvaćeno 67 vozača, policija upozorava da su pod povećalom

Prometna policija
Marijan Susenj/PIXSELL, ilustracija
22.08.2023.
u 14:48

Od ukupno 96 prekršaja, četiri su se odnosila na vožnju pod utjecajem alkohola, dva na korištenje mobitela u vožnji, devet je bilo prekršaja nekorištenja pojasa, pet prekršaja tehničke neispravnosti vozila zbog preinaka na vozilima, jedan prekršaj proklizavanja kotača vozila...

Zbog povećanja broja teških prometnih nesreća, Policijska uprava osječko-baranjska u ponedjeljak je pojačano nadzirala promet i utvrdila je 96 prekršaja, od kojih se čak 67 odnosilo na prekoračenje brzine.

- Na području PU osječko-baranjske je od 17. do 20. kolovoza evidentirano 25 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba smrtno stradala, dvije su zadobile teške tjelesne ozljede opasne po život, dok je sedam osoba zadobilo lake tjelesne ozlijede. Napominjemo da je i 27. srpnja došlo do prometne nesreće u kojoj je mlada vozačica, 23-godišnjakinja, također zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život - izvijestila je policija.

Baš u trenucima kada je to izvješće nastajalo, poginuo je pješak kod Bizovca, u utorak ujutro...

VEZANI ČLANCI: 

Od ukupno 96 gore spomenutih prekršaja, četiri su se odnosila na vožnju pod utjecajem alkohola, dva na korištenje mobitela u vožnji, devet je bilo prekršaja nekorištenja pojasa, pet prekršaja tehničke neispravnosti vozila zbog preinaka na vozilima, jedan prekršaj proklizavanja kotača vozila...

- Policijska uprava osječko baranjska svakodnevno će nastaviti s pojačanim nadzorom prometa, osobito u cilju utvrđivanja prekršaja koje su u uzročno posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća, kao i utvrđivanja tehničke ispravnosti vozila i izvršenih preinaka na vozilima te ostalih težih prometnih prekršaja - poručuju iz PU.

Ključne riječi

Komentara 2

SA
samader
15:14 22.08.2023.

Ajde da vidimo koliko je Zadar ili Split naplatio kazni.. ah oni ne smiju, jer tamo su turisti.. Slavonci, tuke ste, smiju vam se u facu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije