Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatrena subota

U Požeško-slavonskoj županiji gorjelo je na 23 mjesta

požar, vatra (1)
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/5
17.03.2012.
u 20:50

Požar kraj gornjih Vrhovaca gasio se cijeli dan, naselja nisu ugrožena. Inače, glavni krivci su bili ljudska nepažnja prilikom spaljivanja korova i jak vjetar.

POŽEGA - Tijekom današnjeg dana u Požeško-slavonskoj županiji su registrirana čak 22 požara kojima su, kažu u Centru 112, glavni krivci ljudska nepažnja prilikom spaljivanja korova i jak vjetar.

Najveći požar izbio je u općini Velika, blizu naselja Gornji Vrhovci jutros u 10 sati i 30 minuta i još uvijek nije ugašen. Vatra se širi u šumu tako da okolna naselja nisu ugrožena. Iako je pala noć, još uvijek je aktivno nekoliko požara a nešto iza 20 sati u Centar 112 dojavljeno je o izbijanju novog požara između Lukača i Hrnjevca.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar pretorijanac
pretorijanac
23:03 17.03.2012.

Pošteni \"kontinentalci\"..... ne znate lagati pa da stalno ponavljate kako je ( kao u Dalmaciji ) sve podmetnuto, piromani iza svakog drva viđeni itd.itd.itd..

BA
bamby
10:09 18.03.2012.

,,,to bi se trebalo tretirati kao namjerno podmetanje požara i adekvatno kazniti,,,novčano i imovinski

GR
gromCH
18:10 18.03.2012.

samo velike kazne i nema pozara.............ko ce to da plati????????i ne samo pozara..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije