Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod lobora

U požaru urušen gospodarski objekt i oštećena obiteljska kuća

požar,lobor,portal (1)
Foto: Matija Toplovec/PIXSELL
1/3
15.06.2013.
u 20:18

Vatra je oko 20.30 sati ugašena, a čini se kako šteta na kući ipak neće biti prevelika

Gospodarski objekt u Starom Golubovcu kod Lobora zahvatio je oko 18 sati požar koji se proširio i na obiteljsku kuću u vlasništvu braće Ivana, Stjepana i Željka Bodalca.

Iako su vatrogasci brzo reagirali na dojavu, došlo je od urušavanja gospodarskog objekta, no iz njega su spašene tri krave. Potvrdio nam je to Stjepan Bodalec.

Vatra je oko 20.30 sati ugašena, a samo pola sata ranije sa sigurne udaljenosti mogao se uočiti gust dim. Čini se kako je kuća ipak obranjena od većeg požara te da šteta na njoj neće biti prevelika, ali to će se znati tek sutra.

>>Katastrofalan požar uzrokovao kvar na električnom viljuškaru

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije