Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U SPLITU

U požaru u stanu teško ozlijeđen 86-godišnjak, život mu je u opasnosti

vatrogasci
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
10.01.2017.
u 20:07

96-godišnjakinja koja je s njim bila u stanu nagutala se dima

U požaru koji je popodne buknuo u stanu na splitskim Bačvicama teško je ozlijeđen 86-godišnji muškarac, kojem je život u opasnosti te je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u splitski KBC, a 96-godišnjakinja koja je s njim bila u stanu nagutala se dima, doznaje se u splitskoj policiji i Javnoj vatrogasnoj postrojbi.

Požar u stanu u Viškoj ulici buknuo je u kuhinji u 16,30 sati. Na svu sreću susjedi su brzo do dolaska vatrogasaca ugasili požar, a nagorjela su samo vrata i kuhinjski elementi.

Neslužbeno se doznaje da je u to vrijeme u kuhinji bio 86-godišnji vlasnik stana koji je teško ozlijeđen i život mu je u opasnosti. Žena koja je bila u stanu nagutala se dima te joj je na mjestu pružena liječnička pomoć. Muškarac je zadržan u splitskoj bolnici, gdje se liječnici bore za njegov život.

>> Gorjelo skladište tvrtke kod Novske, uništeni proizvodi i strojevi

>> Vatrogasci prošli kroz crveno na semaforu i udarili u automobil, vozač zadobio teške ozljede

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije