Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Iki

U požaru obiteljske kuće život izgubila starica

požar
Danilo Pavletic/PIXSELL
13.12.2009.
u 11:41

Starica je, pretpostavlja se, spavala, kad se nešto prije 8 sati ujutro plamen s prevrnute lampe proširio na namještaj u sobi i ubrzo zahvatio i krevet na kojem je ležala.

IKA - Kratki spoj na noćnoj lampi uzrok je požara obiteljske kuće na adresi Daniela Tominića 19 u Iki kraj Opatije u kojem je život jučer izgubila 84-godišnja Julijana Čurčić.

Starica je, pretpostavlja se, spavala, kad se nešto prije 8 sati ujutro plamen s prevrnute lampe proširio na namještaj u sobi i ubrzo zahvatio i krevet na kojem je ležala.

Kad su vatrogasci i policija stigli na mjesto događaja, bilo je prekasno - starica se ugušila dimom, a na tijelu je bilo i vidljivih tragova opeklina.
Istražni sudac Valentin Ivanetić potvrdio je da je tijelo odmah prevezeno na riječki Zavod za sudsku medicinu radi daljnje obdukcije.

- Svaka sumnja u nasilnu smrt je isključena. Na mjestu tragedije pronašli smo noćnu lampu od koje je krenuo požar te ju odnijeli na vještačenje. Obdukcija tijela bi trebala pokazati točnu količinu ugljičnog dioksida u krvi preminule - kazao je.

Zanimljivo je da na samoj kući izvana nema tragova požara pa ni susjedi, kao ni eventualni prolaznici nisu mogli posumnjati da se unutra nešto događa i možda spasiti život starice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije